Πολιτική Επιστροφών

Το My Way Boutique σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν σε διάστημα 4 ημερών από την ημέρα παράδοσης. Για τη πραγματοποίηση της επιστροφής σας απαραίτητα είναι το προϊόν  να φέρει όλες τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας όπως επίσης να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία 210 779 0628 μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας, στο κατάστημα μας Παπαδιαμαντοπούλου 62, Ζωγράφου.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου 210 779 0628 είτε μέσω e-mail mywayboutique62@gmail.com και να μας ενημερώσετε για το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και το νέο προϊόν που θέλετε για την αλλαγή.

 

 Για τις αλλαγές στην Ελλάδα και στη Κύπρο υπάρχει επιβάρυνση των μεταφορικών 

 

Το προϊόν θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Η αλλαγή γίνεται μόνο με την εταιρεία που σας το παρέδωσε.Αν χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία πέραν από αυτή που σας το παρέδωσε θα επιβαρυνθείτε εξ ’ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε.

 

Για λόγους υγιεινής το My Way Boutique δεν δέχεται επιστροφές σε κοσμήματα, εσώρουχα, κολάν, μαγιό, κορμάκια.

 

Ευχαριστούμε.